Patufet del Port de la Selva

Espai de suggerències, crítica, denúncia i opinió del Port de la Selva. Si vols suggerir, criticar, opinar o denunciar i per alguna raó no vols que se sàpiga qui ets posa’t en contacte amb nosaltres i t’ho publicarem sota el nom del Patufet del Port de la Selva(l’altre ego del grup PORT_AM)












dimecres, 29 de juny del 2011

Oportunitats... Creació de llocs de treball !

El  passat dilluns 27 de juny de 2011 varem presentar aquesta proposta a l'Ajuntament del Port de la Selva:

Ha estat publicada al DOGC (21/06/2011) la següent convocatòria per atorgar subvencions a entitats locals per realitzar accions formatives adreçades prioritàriament a persones treballadores en situació d'atur, per a l'any 2011.
 
ORDRE EMO/124/2011, de 6 de juny, per la qual es modifica l'Ordre TRE/563/2009, de 22 de desembre, i s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats locals per realitzar accions formatives adreçades prioritàriament a persones treballadores en situació d'atur, per a l'any 2011.
 
Beneficiaris: Les administracions públiques d'àmbit local i les entitats que hi estiguin adscrites o vinculades amb competència en matèria de desenvolupament local i de promoció de l'ocupació.
 
Termini: El termini de presentació de les sol•licituds serà de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC
 
http://www.gencat.cat/diari/5904/11157103.htm
 
 
Esperem que sigui del teu interès i esperem que l'ajutantament ho tingui in mente.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada