Patufet del Port de la Selva

Espai de suggerències, crítica, denúncia i opinió del Port de la Selva. Si vols suggerir, criticar, opinar o denunciar i per alguna raó no vols que se sàpiga qui ets posa’t en contacte amb nosaltres i t’ho publicarem sota el nom del Patufet del Port de la Selva(l’altre ego del grup PORT_AM)












dijous, 7 de juliol del 2011

Puntualitzem

En cap moment hem dit que l’alcalde no es mereixi cobrar el que cobra simplement hem volgut denunciar l’augment de la despesa destinada a retribucions dels càrrecs electes en un 29.6 % respecte els dos anys anteriors.

  • Tenint present que vivim una situació de retallades socials de les administracions centrals, on els recursos dels ajuntaments cada vegada són més escassos.

  • Tenim present que  tendència  a la majoris de les diferents composicions municipals de la província ha estat la reducció en sous i dedicacions dels càrrecs electes

  • Tenim present que fa pocs mesos es varen reduir un 5% el sous dels treballadors.

Trobem vergonyós, injustificat i fins i tot insultant les noves retribucions dels càrrecs electes que suposaran un augment a la despesa de 13.900€ anuals. A més a més dins la conjuntura que  el  Port de la Selva que és el 3er poble més endeutat per habitant de la província de Girona(amb un deute 1.720 euros per veí)

No dubtem en cap moment que els sou i les retribucions per assistències als plens i a les comissions de govern que s’han posat els components siguin justos. El que denunciem és que aquest no és el moment d’augmentar despeses en sous als càrrecs electes.  Els que tenim la confiança dels electors i ostentem un càrrec públic hem de tenir semper in mente: “la mujer del cesar no solo tiene que ser honrada sino que debe parecerlo” .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada