Patufet del Port de la Selva

Espai de suggerències, crítica, denúncia i opinió del Port de la Selva. Si vols suggerir, criticar, opinar o denunciar i per alguna raó no vols que se sàpiga qui ets posa’t en contacte amb nosaltres i t’ho publicarem sota el nom del Patufet del Port de la Selva(l’altre ego del grup PORT_AM)












dijous, 28 de juliol del 2011

Felicitats a l'equip de CiU


Si no hi ha cap tema urgent retornarem el contacte amb tots els nostres lectors el proper  1 de setembre de 2011.

No volem marxar de vacances sense felicitar al grup que ens governa per la tasca realitzada aquets dos primers mesos: regularització de trànsit i de la zona de càrrega i descàrrega; neteja de platges i inici de noves activitats per fomentar el turisme. Tres grans assignatures pendents dels darrers anys de govern i que sembla ser que ara finalment han passat a ser prioritàries. Totes tasques que  feia temps que el grup Port_AM venia demanant i que són inherents a qualsevol ajuntament de les característiques del Port de la Selva.

Volem acabar amb una reflexió del publicista J. Lorente; Estar honestament al servei dels altres és el sacrifici més gloriós, exemplar i positiu, perquè exigeix una vocació sense límits, un talent sense fre i una exemplaritat inalterable. I a més, sense que la remuneració econòmica sigui el tema prioritari.

Molt bon estiu a tothom,,,esperem que ens vagi bé a tots i totes !

Grup Municipal PORT_AM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada