Patufet del Port de la Selva

Espai de suggerències, crítica, denúncia i opinió del Port de la Selva. Si vols suggerir, criticar, opinar o denunciar i per alguna raó no vols que se sàpiga qui ets posa’t en contacte amb nosaltres i t’ho publicarem sota el nom del Patufet del Port de la Selva(l’altre ego del grup PORT_AM)












dimecres, 20 de juliol del 2011

Sacrifici



Fins a tres vegades en tres dies es varen modificar les dedicacions dels consellers i les assignacions per les assistències dels membres del consell als òrgans de la institució(la última va ser anunciaciada 30 minuts abans del ple). Tot  per encavir el sou del nou president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, i aquest fos compatible amb el sou i la dedicació com alcalde de Castelló d'Empúries, si és que ja ho deia winston Churchil: “la democracia és el pitjor sistema, llevat de tots els altres”.
Jo voldria fer una reflexió que moltes vegades oblidem tots i totes els que fem política(en trobem exemples de tots els partits): Estar honestament al servei dels altres és el sacrifici més gloriós, exemplar i positiu, perquè exigeix una vocació sense limits, un talent sense fre i una exemplaritat inalterable. I a més, sense que la remuneració económica sigui el tema prioritari. J. Lorente dixit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada