Patufet del Port de la Selva

Espai de suggerències, crítica, denúncia i opinió del Port de la Selva. Si vols suggerir, criticar, opinar o denunciar i per alguna raó no vols que se sàpiga qui ets posa’t en contacte amb nosaltres i t’ho publicarem sota el nom del Patufet del Port de la Selva(l’altre ego del grup PORT_AM)












dijous, 14 de juliol del 2011

La Vall de la Santa Creu, exclusivitat mundial !

L'acció de Salvem l'Empordà, el passat diumenge 3 de juliol de 2011 a la Vall de Santa Creu. Foto: DAVID BORRAT / CLICK ART FOTO.
“Hem de treballar per ser un referent en el sector turístic, en primer lloc perquè no podem competir en gaires més aspectes; no podem atraure indústria, per exemple” Declaracions de Josep Maria Cervera Pinart(Alcalde del Port de la Selva) al Setmanari Horanova(12 juliol 2011 pàg. 17) En la primera part hi estem totalment d’acord en la segona no, però en aquest article ens volem centrar en el sector turístic.

Port de la Selva té un potencial per desenvolupar el turisme espectacular,però no es podem permetre el luxe de “destruir” un potencial únic: La Vall de la Santa Creu, segons CiU aquest és l’únic poble del món que està integrat en un parc natural. Així doncs volem eliminar aquesta exclusivitat? Ho em de fer en nom del progrés ? per fer-hi 8 cases? Tot i que ja s’han guanyat dos contenciosos administratius el govern de la Generalitat amb el suport de CiU Port de la selva, aprofitarà la nova llei Òmnibus per excloure la vall de Santa Creu del Parc Natural del Cap de Creus.

Hem de perdre una exclusivitat mundial perquè gestionar un nucli habitat integrat a un parc natural és més difícil? Si volem ser un referent dintre el sector turístic no ens podem permetre aquest luxe.

El Patufet del Port de la Selva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada